در این مقاله قصد داریم خطرات در عملیات خرید و فروش آمونیوم، پتاسیم و سدیم پرسولفات صنعتی را مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم.
مواد محیط کار در صورتی که معیارهای تایید شده NOHSC Approved Criteria را برای طبقهبندی مواد خطرناک (معیارهای تایید شده)[ NOHSC: ۱۰۰۸ (۱۹۹۹)] و “خطرناک” از نظر خطرات فیزیکی و شیمیایی در صورتی که آنها کد ایرانی برای حمل و نقل کالاهای خطرناک توسط جاده و ریل (ADG)را برآورده سازند، به عنوان “خطرناک” طبقهبندی میشوند. (FORS, 1998) این بخش به ارزیابی دادههای فیزیکی وشیمیایی، سمیت حیوانات و اثرات مضر سلامتی انسان به منظور طبقهبندی خطرات نمکهای پرسولفات به انسان میپردازد.
نمکهای پرسولفات کانند آمونیوم پرسولفات صنعتی، عوامل اکسید کننده قوی هستند و میتوانند باعث سوختن مواد قابل احتراق شوند. آنها شدت آتشسوزی را افزایش خواهند داد. آنها با اسیدها، آلکالی ها و هالید ها ناسازگار هستند.
آمونیوم پرسولفات صنعتی در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد تجزیه میشود و وقتی گرم میشود تا گازهای سمی اکسیدهای گوگرد (SOx)، آمونیاک (NH3)و اکسیدهای نیتروژن (NOx)را تجزیه کند. این یک خطر انفجار است وقتی که با مواد آلی پودر زده، پودر فلز (به ویژه آلومینیوم به علاوه آب)، پراکسید سدیم و یا عوامل کاهنده ترکیب میشود. تجزیه توسط رطوبت، اکسیژن و اوزون را شکل میدهد. این یک شوک حساس است.
پتاسیم پرسولفات صنعتی وقتی در معرض گرما و یا واکنش شیمیایی قرار میگیرد، قابلاشتعال است. آن میتواند با مواد احیا کننده واکنش دهد و اکسیژن بالای ۱۰۰ درجه سانتیگراد را وقتی خشک است یا در حدود ۵۰ درجه سانتیگراد وقتی در محلول است آزاد کند. هنگامی که برای تجزیه حرارت داده میشود، بخار سمی SOx ، S2O8 و اکسید پتاسیم (K2O)را منتشر میکند. واکنشهای انفجاری با کلرات ها و پرکلرات ها در دمای اتاق و در حضور آب رخ میدهند. ترکیب با گوگرد زمانی اتفاق میافتد که با ضربه در حضور رطوبت گرم شود. آن با رطوبت واکنش میدهد تا اوزون تشکیل دهد و اسید سولفوریک باعث انفجار در ظروف بسته میشود. سدیم پرسولفات صنعتی در الکل تجزیه میشود. هنگامی که برای تجزیه حرارت داده میشود، بخارات سمی SOx و اکسید سدیم (Na2O)را منتشر میکند.
آمونیوم پرسولفات صنعتی، پتاسیم پرسولفات صنعتی و سدیم پرسولفات صنعتی با کد ADG مواجه میشوند و در کلاس ۵.۱ قرار میگیرند: مواد اکسیدکننده. پرسولفات آمونیوم و پتاسیم با عبارت ریسک R۸: تماس با مواد قابل احتراق ممکن است منجر به آتشسوزی شود. همچنین پرسولفات سدیم باید در لیست مواد خطرناک معین با عبارت ریسک مشابه قرار گیرد.
تعدادی از مطالعات با پرسولفات از طریق مسیرهای دهانی، پوستی و استنشاقی (نمکهای آمونیوم و سدیم، مسیر دهانی فقط برای نمک پتاسیم)و از طریق مسیرهای داخل وریدی و داخل صفاقی برای نمک سدیم انجام شدهاست. جزئیات کمی از مطالعات موجود فراتر از دادههای دوز کشنده وجود دارد و همه مطالعات با استانداردهای GLP انجام نشده اند.
مقادیر LD50 سه نمک آمونیوم پرسولفات صنعتی، سدیم پرسولفات صنعتی و پتاسیم پرسولفات صنعتی در موش صحرایی مشابه هستند. نمک آمونیوم با LD50 در محدوده ۶۰۰ تا ۸۲۰ میلیگرم بر کیلوگرم در مردان و ۴۹۵ میلیگرم بر کیلوگرم در زنان کمی بیشتر سمی به نظر میرسد. LD۵۰ برای نمک پتاسیم ۸۰۲ میلیگرم بر کیلوگرم و نمک سدیم کمترین سمیت را با LD50 در محدوده ۸۹۵ تا ۹۳۰ میلیگرم بر کیلوگرم در مردان و ۹۲۰ میلیگرم بر کیلوگرم در زنان داشت.
LD50 پوستی برای نمکهای آمونیوم، پتاسیم و سدیم بیشتر از ۱۰۰۰۰ میلیگرم بر کیلوگرم در خرگوش و بیشتر از ۲۰۰۰ میلیگرم بر کیلوگرم برای نمک آمونیوم در موش صحرایی بود.
LD50 استنشاقی حاد (قرار گرفتن در معرض ۴ ساعت)در موشهای صحرایی برای پرسولفات آمونیوم ۹۵ / ۲ میلیگرم بر لیتر (۹۷ % ذرات گرد و غبار ۱۰ میکرومتر)، برای پرسولفات پتاسیم ۹ / ۴۲ میلیگرم بر لیتر (۱ ساعت)و برای پرسولفات سدیم ۶ / ۲۱ میلیگرم بر لیتر (۱۷ % تا ۱۹ % ذرات گرد و غبار ۵ میکرومتر)بود.
با توجه به معیارهای تایید شده و براساس دادههای بالا، پرسولفات آمونیوم صنعتی از طریق مسیر دهانی به عنوان مضر (Xn)طبقهبندی میشود و عبارت ریسک R22: مفید در صورت مجاز بودن را به خود اختصاص میدهد. آمونیوم پرسولفات معیارهای تایید شده را ندارد که به عنوان یک ماده خطرناک در رابطه با سمیت پوستی یا استنشاقی حاد طبقهبندی شود.
با توجه به معیارهای تایید شده و براساس دادههای بالا، پرسولفات پتاسیم از طریق مسیر دهانی به عنوان مضر (Xn)طبقهبندی میشود و عبارت ریسک R22: مفید در صورت مجاز بودن را به خود اختصاص میدهد. پتاسیم پرسولفات صنعتی به عنوان یک ماده خطرناک در رابطه با سمیت پوستی یا استنشاقی حاد طبقهبندی نمیشود.
با توجه به معیارهای تایید شده و براساس دادههای بالا، پرسولفات سدیم از طریق مسیر دهانی به عنوان مضر (Xn)طبقهبندی میشود و عبارت ریسک R22: مضر در صورت مجاز بودن را به خود اختصاص میدهد. پرسولفات سدیم صنعتی معیارهای تایید شده را ندارد که به عنوان یک ماده خطرناک در رابطه با سمیت پوستی حاد یا استنشاقی طبقهبندی شود.
اطلاعات مربوط به اثرات محرک حاد در انسان نشان میدهد که پاسخهای محرک را می توان به دنبال درمان با ۵ % آمونیوم پرسولفات صنعتی مشاهده کرد. این موارد در حین عملیات خرید و فروش آمونیوم پرسوللفات صنعتی باید مورد دقت نظر قرار گیرد. (Calnan , Shuster, 1963; Cronin, 1980)
کرونین (۱۹۸۰)گزارش داد که سفید کننده به مدت خیلی طولانی و یا در غلظت خیلی بالا در انسانها، قرمزی پوست سر و پیشانی را با گریه و پوستهپوسته شدن چند ساعت بعد ایجاد کرد.
بیشتر مطالعات حیوانی هیچ گونه سوزش پوستی را در خرگوشها گزارش نکرده بودند. در صورتی که تحریک پوست خرگوش به دنبال استفاده از آمونیوم پرسولفات صنعتی و یا سدیم پرسولفات صنعتی صورت میگرفت، خفیف در نظر گرفته میشد. دادهها در انسانها به وضوح پتانسیل تحریک پوست توسط سه نمک ضد آفتاب را نشان میدهند.
تحریک چشم توسط پرسولفات آمونیوم صنعتی در خرگوشها از تحریک خفیف تا تحریک شدید با کدورت قرنیه که بعد از ۷۲ ساعت باقی میماند، متفاوت است (CIR، ۱۹۹۸؛ BG Chemie، ۱۹۹۶؛ BIBRA International، ۱۹۹۷؛ IUCLID، ۱۹۹۶ a). سدیم پرسولفات صنعتی یک محرک چشم کوچک در خرگوشها بود (IUCLID، ۱۹۹۶ b). در انسانها، یک مورد سوختگی قرنیه از پرسولفات پتاسیم صنعتی گزارش شدهاست و گفته میشود اثرات تحریک کنندگی پرسولفات شامل درد در چشمهای مبتلا به ورم ملتحمه است (BIBRA International، ۱۹۹۷).
کاهش در تعداد تنفس در موشهای در معرض گرد و غبار فقط با سدیم پرسولفات صنعتی به مدت ۳۰ دقیقه مشاهده شد. نتیجه گرفته شد که پرسولفات سدیم یک محرک حسی و RD50 برابر ۲.۲۵ میلیگرم بر لیتر بود.
در حین عملیات خرید و فروش آمونیوم پرسولفات صنعتی باید به این موارد دقت نمود که پرسولفات آمونیوم صنعتی معیارهای تایید شده برای ناراحتیهای پوستی، چشمی و تنفسی را برآورده میکنند و عبارات ریسک را به خود اختصاص میدهند R36: سوزش چشم، R37: سوزش سیستم تنفسی و R38: سوزش پوست.
در حین عملیات خرید و فروش پتاسیم پرسوللفات صنعتی باید به این موارد دقت نمود که تنها اطلاعات محدودی از حیواناتی که در معرض پرسولفات پتاسیم صنعتی با توجه به سوزش پوست، چشم و یا تنفس قرار دارند، وجود دارد. با این حال، دادهها برای انسان در مورد اثرات پوستی، چشمی و تنفسی در دسترس هستند، بنابراین پرسولفات پتاسیم معیارهای تایید شده برای پوست، چشم و تحریک تنفسی را برآورده میکنند و عبارات ریسک R36: سوزش چشم، R37: توهین به سیستم تنفسی و R38: توهین به پوست را به خود اختصاص میدهند.
در حین عملیات خرید و فروش سدیم پرسوللفات صنعتی باید به این موارد دقت نمود که پرسولفات سدیم صنعتی با معیارهای تایید شده برای ناراحتیهای پوستی، چشمی و تنفسی مواجه میشوند و به عبارات ریسک R36: سوزش چشم، R37: سوزش سیستم تنفسی و R38: سوزش پوست نسبت داده میشوند.
بازدیدها: 77
دیدگاهها بسته شدهاند.
برگه اطلاعات ایمنی مواد شیمیایی – آمونیوم پرسولفات مطالعه برگه اطلاعات ایمنی مواد شیمیایی – آمونیوم پرسولفات سولفات آمونیوم صفحه x مجموع y تاریخ صدور براساس معیارهای تایید شده کمیسیون ایمنی و سلامت شغلی ملی برای طبقهبندی مواد خطرناک، پرسولفات آمونیوم به عنوان خطرناک طبقهبندی میشود [ NOانگلستان: ۱۰۰۸ (۱۹۹۹)]. جزئیات شرکت نام شرکت: […]
ارزیابی ریسک آمونیوم پرسولفات این بار به ارزیابی ریسک آمونیوم پرسولفات می پردازیم . ولی در ابتدای کار لازم است به موضوع عدم قطعیت در توصیف ریسک اشاره کنیم شرکت بازرگانی نسیم تجارت فروش آمونیوم پرسولفات صنعتی . عدم قطعیت در توصیف ریسک عدم قطعیت در هر فرآیند توصیف ریسک به دلیل عواملی مانند اطلاعات […]
مدیریت و کنترل منظم مواد خطرناک مقاله : مدیریت مواد خطرناک مقدمه مسئله ای که باید با عقل سلیم بدان پرداخت شامل تعاریف قانونی مربوط به مواد خطرناک و مواد زائد خطرناک است. بیایید اکنون به این مسئله بپردازیم در سال گذشته آژانس های قانونی گروههای علاقهمند و سازمان های متفاوت ایمنی و بهداشت و […]
شرکت نسیم تجارت ، متخصص در خرید و فروش آمونیوم پرسولفات ، پتاسیم پرسولفات و سدیم پرسولفات در گریدهای صنعتی و بهداشتی می باشد.
با خرید آمونیوم پرسولفات صنعتی از ما، تجربه دریافت مواد شیمیایی ممقرون و بصرفه و با کیفیت را از دست ندهید!
خرید آمونیوم پرسولفات صنعتی ساخت کشور ترکیه و چین و مطابق با استانداردهای روز جهانی را به ما بسپارید . شرکت بازرگانی نسیم تجارت با بیش از 15 سال تجربه ، نیاز صنعت شما به انواع پرسولفات ها را به بهترین شکل ممکن برطرف خواهد ساخت .
فروش آمونیوم پرسولفات صنعتی ، تخصص ماست.
فروش ویژه آمونیوم پرسولفات رد کردن